Májusi Short Tipp: Pozsony!
2024. április 11. írta: Vándorember

Májusi Short Tipp: Pozsony!

A május az egyik legszebb hónap városnézésre. Kellően meleg van már ahhoz, hogy reggel útnak induljunk, de még nincs az a hőség, mint nyáron, hogy délre már teljesen leizzadunk. A pünkösdi hétvége viszont csak természetjárásra ideális, hiszen ezt az ünnepet egész Európa ünnepli. Viszont az egy héttel későbbi időpontra ezúttal Pozsonyt ajánlom, amit akár szabadnap nélkül is megjárhatunk!

60825ea1-e83b-210f-341b-1368e7f23cd7.jpeg

Utazás

Időpont: május 24. (péntek) – május 26. (vasárnap)

A legegyszerűbb kocsival utazni, Budapestről nagyjából 2 óra az út. Ha nincs autód vonattal is baromi egyszerű, óránként indulnak mindkét irányba a járatok, 2:20 perc a menetidő. Így személyre szabhatod az indulási időket. A retúrjegy ára kb 9000 HUF.

Szállás

Két fő esetén az Apartments City Centre szállását választanám, az Obchodna utca 7-es lakását. Ez a belvárosban van és a főszezonban ez elég jó ajánlat.

Az ára: 167€/2fő/2éj *

Négy főre egy, a Bookingon új szállásra én repülnék rá. Az Design Apartment JoJo nevű lakás nagyszerű és stílusos lakása a belváros kellős közepén van, szóval nem kell majd sokat sétálni, ha haza mennénk a napközben pihenni egyet.

Az ára: 288€/4fő/2éj *

Programok

Pozsony nem túl nagy város, de két napra akad azért látnivaló. Kocsmatúrára erősen ajánlott, de bővebb infókat pedig a pozsonyi bejegyzésben olvashattok a városról!

A bejegyzés trackback címe:

https://shorttrips.blog.hu/api/trackback/id/tr9418374831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása